Dolphin’s Pearl Deluxe gokkast

De online gokkast Dolphin’s Pearl Deluxe is een typisch spel van de ontwikkelaar Novomatic. In eerste instantie komt deze gokkast over als een zeer standaard slot, waarbij de eenvoudigheid voorop staat. Maar dat is slechts schijn, de geanimeerde symbolen zijn juist van een bijzonder goed niveau. Vooral grafisch gezien is dit misschien wel één van de beste spellen van deze leverancier. De werking is wel simpel, waardoor jij niet voor veel verrassingen zal komen te staan. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het Dolphin’s Pearl Deluxe slot meer aandacht hoort te krijgen bij de online casinospeler.

Hoe werkt het Dolphin’s Pearl Deluxe slot?

De Dolphin’s Pearl Deluxe gokkast beschikt over vijf rollen en drie rijen. Er is veel gebruik gemaakt van de standaardsymbolen, maar de animaties zijn daarentegen wel geweldig. De Wild feature is bij dit spel de afbeelding van een dolfijn, wat vanzelfsprekend ook het thema is op deze speelautomaat. Deze Wild kan andere symbolen vervangen met uitzondering van de Scatter.

De Scatter is in dit geval een oester waarin een waardevolle parel verstopt zal zitten. Als jij minimaal driemaal dit symbool op de rollen te zien krijgt, dan worden er gratis spins toegekend. Wil jij het geluid uitzetten of de inzet veranderen? Bekijk dan de instellingen onderin het speelscherm even nauwkeurig.

Gratis spins

De Dolphin’s Pearl Deluxe gokkast beschikt over gratis spins en die kan zeker gezien worden als het hoogtepunt op dit slot. Verkrijg driemaal of vaker het symbool van oester op de rollen en jij mag vijftien keer gratis gaan draaien. Alle winsten worden tijdens de gratis spins driemaal uitgekeerd. Hierdoor kan een kleine winst toch nog groots uitpakken op het Dolphin’s Pearl Deluxe slot.