Xing Guardian gokkast

De online gokkast Xing Guardian is een echte aanrader voor de liefhebbers van slots. Deze speelautomaat van NextGen Gaming beschikt over vijf rollen en vier rijen, maar het zijn de 1024 manieren om te winnen die dit spel zo bijzonder maken. Het enige irritante minpuntje aan deze gokkast is de muziek, maar deze kan jij met één simpele muisklik op mute zetten. De gratis spins zijn verbazingwekkend leuk en de achtergrondmuziek maakt het alleen nog maar spannender, tenminste als jij deze nog hebt aanstaan.

Hoe werkt het Xing Guardian slot?

De instellingen kunnen snel aangepast worden op de Xing Guardian gokkast. Ga hiervoor naar de knopjes rechts onderin het speelscherm. Daar is overigens ook de altijd handige automatische spinmodus te vinden. Verander de muntwaarde om met meer of minder geld te spelen per draai en klik op het knopje spin om een leuk geldbedrag te winnen. Het prijzentabel heeft inzicht in de prijzen die gewonnen kunnen worden tijdens het spelen op het Xing Guardian slot.

Speelfuncties op de Xing Guardian gokkast

De speelfuncties zorgen voor een wat leukere speelervaring en dat is op deze gokkast niet anders. De Random Feature zorgt voor een snellere combinatie en hogere winsten. De gratis spins kunnen ook de nodige euro’s opleveren, om die te bereiken moet het Scatter symbool minimaal drie keer op de rollen verschijnen. In dat geval krijg jij namelijk tien gratis draaien toegekend.